Romana English
 
 
 
Targuri si expozitii Katel - semnalizare rutiera
 
Despre Katel
Calitate si conformitate Katel
Certificari
Premii si distinctii Katel
De retinut
Agremente Katel
Catalog
Catalog Katel
 
TARGURI SI EXPOZITII :
 
 
Expo Traffic, Bucuresti 2009
 
Expo Traffic, Bucuresti 2009
4 - 5 noiembrie 2009, Bucuresti - Sala Polivalenta

Tematica:

Aceasta editie a targului de specialitate Expo Traffic, a fost una speciala din punctul nostru de vedere, tinandu-se cont de faptul ca organizatia KATEL a lansat la nivel national indicatorul cu led - productie proprie.
Participanti:

Surpriza noastra a fost una placuta sa constatam un interes din ce in ce mai viu a factorului de raspundere din domeniul semnalizarii rutiere. Am fost onorati sa primim vizita delegatiilor mai marilor primarii si consilii locale din intreaga tara intr-un raport imbucurator fata de editiile precedente. Totodata, oamenii tehnici din acest domeniu de activitate ne-au onarat cu prezenta, apreciind inovatia noastra precum si spiritul practic.
Scurta informare:

In primul rand, Expo Traffic 2009 a insemnat pentru KATEL Group afisarea produselor in cel mai mare stand expozitional al acestei editii, produsele noastre fiind atent aranjate pe o suprafata totala de 30 mp. Am fost mai mult decat incantati sa realizam faptul ca standul nostru a prezentat cel mai mare interes pentru vizitatori si dorim pe aceasta cale sa multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta pe parcursul celor doua zile de expozitie. KATEL Group a fost singurul care a prezentat semafoarele cu led ECO - semafoarele de ultima generatie a tehnologiei LED, tehnologie incadrata intr-o carcasa ergonomica si deosebit de placuta sub aspect arhitectural. Cel mai important produs prezentat insa, a fost suita de indicatoare conturate cu led, executie proprie integrala. Suntem prima companie de profil din Romania care produce in regie proprie indicatoare cu led atat de necesare mai ales in zonele cu poluare vizuala.
 
Galerie foto
   
   
   
Consultanta vanzari
 
 
 
 
 
 
Noutati
Noutate   Inedit:
DEBITARE COMPUTERIZATA PE TABLA DE OTEL, ALUMINIU SAU PVC.
Citeste mai mult
  Targuri si expozitii  
Targuri si expozitii
Pentru invitatii, contactati-ne.
  KATEL se implica  
Katel se implica
"Stop accidentelor! Viata are prioritate!"
  Micul pieton  
Micul pieton
Pagina pentru micii pietoni.
 
 
Noutati Semaforizare Indicatoare Santieristica Electronica Trafic inteligent Echipament stradal Marcaje Conexe Confectii metalice Indicatoare cu led Iluminat stradal Contact
©2024 Katel